Proizvod tjedna: MAKITA GA5030R BRUSILICA KUTNA | Pinel Krk

Proizvod tjedna: MAKITA GA5030R BRUSILICA KUTNA

Mala brusilica za velike poslove

Tražite li snažan alat koji će vam olakšati poslove brušenja i rezanja metala? Upoznajte se s Makita kutnom brusilicom GA5030R, koja svojom snagom i pouzdanošću osvaja srca profesionalaca diljem svijeta.

Snažan Motor i Robustna Konstrukcija

Makita GA5030R opremljena je motorom od 720 W koji pruža impresivnu snagu i performanse. Ovaj alat omogućava brzinu od 11.000 okretaja u minuti pri praznom hodu, osiguravajući brzo i učinkovito obavljanje poslova. Osim toga, visokokvalitetni motor otporan je na visoke temperature, što jamči dugotrajnu uporabu čak i u zahtjevnim uvjetima.


Ključne Značajke za Precizan Rad

Jedna od ključnih prednosti GA5030R je rotirajuće kućište mjenjača koje se može pozicionirati na svakih 90°, pružajući vam veću fleksibilnost i kontrolu tijekom rada. Također, strojni konični zupčanik osigurava izuzetnu snagu i učinkovitost, dok gumom obložena mekana drška pruža udobno rukovanje i veću kontrolu.

Izdržljivost i Zaštita

Makita je poznata po svojoj izdržljivosti, a GA5030R nije iznimka. Konstrukcija brusilice zaštićena je od utjecaja prašine, a armatura je prelakirana zaštitnim cik-cak lakom radi dodatne zaštite od oštećenja. Dodatno, brusilica ima poboljšanu zaštitu od curenja masti, što produžuje njenu trajnost i pouzdanost.

Specifikacije i Oprema

GA5030R dolazi s opsegom isporuke koji uključuje kutnu brusilicu, štitnik, bočnu ručku, zateznu spojku, zateznu maticu i ključ. Ova brusilica ima prihvat M14 i pogodna je za metalne površine. Dimenzije su 138 mm x 103 mm x 266 mm, a težina iznosi 2,751 kg, što je čini iznimno praktičnom za korištenje u različitim radnim okolinama.

Zaključak

Ukratko, Makita GA5030R je izvanredan alat koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Njegova snažna snaga, preciznost i izdržljivost čine ga neizostavnim dodatkom svakog profesionalca. Ako tražite pouzdanu i svestranu kutnu brusilicu koja će se nositi s različitim poslovima brušenja i rezanja metala, GA5030R je pravi izbor za vas.

Proizvod tjedna: MAKITA GA5030R BRUSILICA KUTNA (720W,125MM)

Najnoviji blogovi

Košarica prazna