Proizvod tjedna: Ivero Multifunkcionalne tablete | Pinel Krk

Proizvod tjedna: Ivero Multifunkcionalne tablete

Tražite li pouzdano sredstvo za dezinfekciju vode vašeg bazena? Predstavljamo vam hit proizvod - Ivero Multifunkcionalne tablete, savršeno rješenje za održavanje kristalno čiste vode u vašem bazenu. Ove tablete ne samo da dezinficiraju vodu već i uklanjaju alge te je čine bistrom, pružajući cjelovit tretman za manje bazene.

Multitab za sve potrebe

Ivero Multifunkcionalne tablete su sredstvo za dezinfekciju vode u obliku tableta od 200 g, s visokim udjelom aktivnog klora. Sadrže triklorizacijanurnu kiselinu, algicid za uklanjanje svih tipova algi te flokulant za bistrenje vode. Ova kombinacija sastojaka čini ih idealnim za sve potrebe održavanja bazena.



Jednostavna uporaba i doziranje

Uporaba Ivero Multifunkcionalnih tableta je izuzetno jednostavna. Tableta se polako topi i ravnomjerno raspoređuje u vodi bez obzira na tvrdoću vode te je prikladna za dugotrajnu dezinfekciju. Za optimalne rezultate, preporučuje se doziranje prema sljedećim uputama:

  • Za bazene veličine od 15 do 20 m3, doza je 1 tableta svakih sedam dana pri temperaturi vode do 25°C.
  • Za bazene iste veličine, ali pri temperaturi vode većoj od 25°C, doza je 2 tablete svakih sedam dana.

Važno je napomenuti da se tablete ne smiju dodavati izravno u bazen kako bi se izbjeglo oštećenje dna i gubitak boje. Preporučuje se dodavanje tableta u skimmer ili specijalne plutajuće dozatore za ravnomjerno raspoređivanje.


Za kristalno čistu vodu

Uz Ivero Multifunkcionalne tablete, vaš bazen će uvijek biti spreman za uživanje. Ovo sredstvo pruža dugotrajnu dezinfekciju, uklanja alge i čini vodu bistrim, osiguravajući vam ugodno iskustvo svaki put kad zaronite.

Investirajte u kvalitetu svog bazena s Ivero Multifunkcionalnim tabletama i uživajte u besprijekornom iskustvu kupanja. Vaša voda nikada nije bila čišća i sigurnija!

Osim IVERO TABLETA MULTITAB 5KG u ponudi imamo i IVERO TABLETA MULTITAB 1KG. Provjerite i ostale proizvode bazenske kemije: BAZENSKA KEMIJA.

Najnoviji blogovi

Košarica prazna