Aktualno: Multifunkcionalne tablete za bazen | Pinel Krk

Aktualno: Multifunkcionalne tablete za bazen

Multifunkcionalne tablete za bazen su proizvodi koji se koriste za održavanje i čišćenje vode u bazenu. To su kompaktni, koncentrirani proizvodi koji kombiniraju više funkcija kako bi olakšali održavanje bazena.


Ove tablete obično sadrže kombinaciju kemikalija koje služe za dezinfekciju i regulaciju pH vrijednosti vode u bazenu. One se rastapaju u vodi i oslobađaju aktivne sastojke koji djeluju na ubijanje bakterija, virusa i algi sprječavajući njihov rast i širenje.

Osim toga, multifunkcionalne tablete često sadrže i druge sastojke koji poboljšavaju kvalitetu vode i olakšavaju održavanje bazena. Time se poboljšava bistrenje vode, smanjuju neugodni mirisi, sprječava taloženje kamenca i sl.

Glavna prednost upotrebe multifunkcionalnih tableta za bazen je u njihovoj jednostavnosti i praktičnosti. Umjesto korištenja različitih kemikalija i složenih postupaka održavanja jedna tableta može obaviti više funkcija odjednom čime se štedi vrijeme i trud vlasnika bazena.

Važno je napomenuti da je pridržavanje uputa proizvođača i doziranje tableta ključno kako bi se osigurala ispravna i sigurna upotreba. Također je važno redovito testirati i pratiti kvalitetu vode u bazenu kako bi se održao optimalan balans kemikalija i osigurala sigurnost svih korisnika bazena.


Dozator (skimer) za bazensku vodu vidi ovdje: DOZATOR ZA KLOR SA TERMOMETROM PLUTAJUĆI



Tester za bazensku vodu vidi ovdje: TESTER ZA PH-VRIJEDNOST I KLOR (10 TABLETA)


U ponudi imamo IVERO MULTITAB tablete u raznim pakiranjima, a karakteristike tablete od 200 g su sljedeće:

Multifunkcionalne tablete za bazen od 200 g s više od 90% aktivnog klora. Sadrže triklorizacijanurnu kiselinu, algicid za odstranjivanje svih tipova algi i flokulanta za bistrenje vode. Zbog kombinacije sastojaka pogodne su za kompletan tretman manjih bazena. Tope se u vodi polako i ravnomjerno bez obzira na tvrdoću vode.

Doziranje:

1 tableta na 15-20 m3 za sedam dana kod temperature vode do 25°C

2 tablete na 15-20 m3 za sedam dana kod temperature vode veće od 25°C.

Tablete se doziraju u skimmer ili u specijalne plutajuće dozatore, a ne smiju se dodavati izravno u bazen jer mogu oštetiti dno bazena i uzrokovati gubitak boje.

U ponudi su još IVERO MULTIFUNKCIONALNE TABLETE 500G i IVERO TABLETA 20g MULTITAB


Najnoviji blogovi

Košarica prazna