1. rođendan Prodajnog centra | Pinel Krk

1. rođendan Prodajnog centra

Prije točno godinu dana otvoren je Prodajni centar PINEL KRK na adresi Nenadići 27c. U pomalo neobičnim uvjetima, u jeku “lockdown-a”, presudila je ogromna želja za otvorenjem novog centra!

Postepeno smo, poštujući mjere i preporuke, u prvoj godini ponudu robe prilagođavali Vašim potrebama i upitima. Rezultat je.. vodeći prodajni centar boja, alata i zaštitne opreme na širem području! Uz želju i nadu da ćemo se ubrzo vratiti na prijašnji način života i rada, zahvaljujemo se svima koji su u ovoj prvoj, izazovnoj godini bili uz nas!





U prizemlju zgrade nalazi se Prodajni centar ukupne površine 600m2 koji se sastoji od prodajnog prostora veličine 300m2 i skladišnog prostora također veličine 300m2 dok su se poslovni prostori i uredi uprave smjestili na katu. 

U sklopu Prodajnog centra nalaze se maloprodaja i veleprodaja već postojećeg, ali proširenog asortimana robe s naglaskom na veleprodaju. Posebno mjesto zauzeo je izložbeni prostor  bogate ponude opreme za zaštitu na radu vlastitog brenda B4SAFE.

19.03.2021.

Najnoviji blogovi

Košarica prazna