SIKA CERAM-255 STARFLEX SIVI 25KG

SIKA CERAM-255 STARFLEX SIVI 25KG

Proizvođač: SIKA

Šifra proizvoda: 6001026

Težina: 25,00 kg

23,23 € / kom

Cijena za j.m.: 23,23 € / kom

Kupnjom ovog proizvoda, isporuku cjelokupne narudžbe neće biti moguće obaviti putem dostavne službe, već isključivo osobnim preuzimanjem u Prodajnom Centru Pinel Krk na adresi Nenadići 27c, 51500 Krk .

Ukoliko istovremeno naručujete i artikle koji ne podliježu ovom ograničenju te za njih želite da vam budu dostavljeni na adresu, molimo vas da za ovaj proizvod napravite zasebnu narudžbu.

-
+

Dodano u košaricu

SIKA CERAM-255 STARFLEX SIVI 25KG

Sika® Ceram-255 StarFlex LD je jednokomponentno cementno ljepilo koje se sastoji od visoko otpornih vrsta cementa, probranih kvarcnih i silikonskih mineralnih punila i specifičnih aditiva. Tvori visokofleksibilni sloj ljepila u debljinama do 15 mm. Pogodno za gres porculan i kamen na fasadama, grijanim podovima, bazenima i industrijskim podovima.

Polaganje svih vrsta keramike, gres porculana, čak i velikog formata, polaganje tankih gres porculanskih ploča, polaganje kamena i mramora (koji nisu osjetljivi na vodu), polaganje preko stare keramike, vanjska i unutarnja upotreba, za točkasto lijepljenje različitih termoizolacijskih ploča .

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna