FINALTERM S 25KG

FINALTERM S 25KG

Proizvođač: CHROMOS SVJETLOST

Šifra proizvoda: 6801067

Težina: 25,00 kg

11,14 € / kom

Cijena za j.m.: 0,45 € / kg

Kupnjom ovog proizvoda, isporuku cjelokupne narudžbe neće biti moguće obaviti putem dostavne službe, već isključivo osobnim preuzimanjem u Prodajnom Centru Pinel Krk na adresi Nenadići 27c, 51500 Krk .

Ukoliko istovremeno naručujete i artikle koji ne podliježu ovom ograničenju te za njih želite da vam budu dostavljeni na adresu, molimo vas da za ovaj proizvod napravite zasebnu narudžbu.

-
+

Dodano u košaricu

FINALTERM S 25KG

FINALTERM S je profesionalno ljepilo na bazi cementa, punila i odgovarajućih aditiva. Namjenjeno je za ljepljenje, gletanje i armiranje termoizolacijskih ploča od ekspandiranog polistirena i kamene vune na fasadama.


Podloga na koju se nanosi ljepilo mora biti ravna, čvrsta i očišćena od prašine ili masnih mrlja od oplatnog ulja. Ljepilo se priprema tako da se suhoj mješavini doda 26 masenih % vode (ili na jedan dio vode dodati 3-4 dijela suhe mješavine) i dobro promiješa propelerskom mješalicom do potpune homogenizacije. Izmiješana masa ostavi se 5 – 10 minuta da odstoji, zatim još jednom promiješa prije ugradbe.

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna