FINALPLAST 02 25KG

FINALPLAST 02 25KG

Proizvođač: CHROMOS SVJETLOST

Šifra proizvoda: 6801069

Težina: 25,00 kg

65,00 € / kom

Cijena za j.m.: 2,60 € / kg

Kupnjom ovog proizvoda, isporuku cjelokupne narudžbe neće biti moguće obaviti putem dostavne službe, već isključivo osobnim preuzimanjem u Prodajnom Centru Pinel Krk na adresi Nenadići 27c, 51500 Krk .

Ukoliko istovremeno naručujete i artikle koji ne podliježu ovom ograničenju te za njih želite da vam budu dostavljeni na adresu, molimo vas da za ovaj proizvod napravite zasebnu narudžbu.

-
+

Dodano u košaricu

FINALPLAST 02 25KG

FINALPLAST je dekorativna žbuka na bazi akrilnih veziva i višebojnih mramornih granulata za obradu vanjskih i unutarnjih zidnih površina najčešće podzida. Ima zaglađenu strukturu. Vodoodbojna je, periva i otporna na UV zrake i atmosferilije.


Koristi se za sve vrste fino obrađenih građevinskih podloga: vapneno-cementne, cementne žbuke, beton (star najmanje 3 mjeseca), gipsano-vapnene, temeljne žbuke toplinsko-izolacijskih sustava na području cokla, vlaknenocementne i gips-kartonske ploče, ploče od iverice. Ne primjenjuje se na trajno vlažne podloge, podloge ispod razine zemlje, na podne ili bilo kakve vodoravne površine. Nije prikladan za čiste vapnene i toplinsko izolacijske žbuke.

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna