NIVEL LETVA TELESKOPSKA TS-50 5M
NIVEL LETVA TELESKOPSKA TS-50 5M
NIVEL LETVA TELESKOPSKA TS-50 5M

NIVEL LETVA TELESKOPSKA TS-50 5M

Proizvođač: NIVEL

Šifra proizvoda: 5102091

Težina: 3,00 kg

Raspoloživo za dostavu

74,56 € / kom

Cijena za j.m.: 74,56 € / kom

-
+

Dodano u košaricu

NIVEL LETVA TELESKOPSKA TS-50 5M

Nivel System TS-50
Čvrsta teleskopska šipka za rad s optičkim nibelama.
U visinskim mjerenjima letve su dio opreme za očitavanje, pomoću koje se određuju visina ili visinske razlike između točaka. Točnost opisa na njima i čvrstoća konstrukcije imaju veliki utjecaj na konačnu točnost izmjerenih visinskih točaka. Visoka kvaliteta (mehanički spojevi, ručke za zaključavanje) određuju stabilnost proizvoda i njihov životni vijek. Ponuda uključuje cijeli niz letvi za niveliranje – precizne letve od invara za precizno niveliranje, drvene letve, aluminijske teleskopske letve i specijalne laserske letve s milimetarskom skalom za različite zadatke – letve od invara za precizna mjerenja visina, drvene letve za precizna mjerenja visina kontrolnih točaka, letve od aluminija i stakloplastike s oznakom „E” s jedne strane i milimetarskom skalom s druge za brza mjerenja visina na gradilištima, specijalne letve za rad s laserskim nibelama, dužine letve od 2,4 m do 7 m.
Uvijek okomito – letvice su prilagođene bočicom u kutiji.
Praktičan rad – teleskopske aluminijske letvice mogu se brzo sastaviti / rastaviti i lako stati u prtljažnik automobila.
Otporan na vremenske uvjete – i drvene i aluminijske letve otporne su na vodu, vlagu i visoke temperature, u svim okolnostima osiguravaju visoku preciznost mjerenja.
Zaštita od oštećenja i prljavštine – zakrpe se prodaju u zaštitnim omotima.

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna