IVERO HIPORKLOR 30/1

IVERO HIPORKLOR 30/1

Proizvođač: IVERO

Šifra proizvoda: 3201067

Težina: 30,00 kg

27,00 € / kom

Cijena za j.m.: 0,90 € / l

Kupnjom ovog proizvoda, isporuku cjelokupne narudžbe neće biti moguće obaviti putem dostavne službe, već isključivo osobnim preuzimanjem u Prodajnom Centru Pinel Krk na adresi Nenadići 27c, 51500 Krk .

Ukoliko istovremeno naručujete i artikle koji ne podliježu ovom ograničenju te za njih želite da vam budu dostavljeni na adresu, molimo vas da za ovaj proizvod napravite zasebnu narudžbu.

-
+

Dodano u košaricu

IVERO HIPORKLOR 30/1

DOSTAVA NA UPIT

Sredstvo za dezinfekciju opreme, strojeva, radnih površina, vode u vodovodima i bazenima (vrsta biocidnog pripravka 2), i izbjeljivanje.
Pogodan je za uklanjanje naslaga ugljikohidrata i proteina, te plijesni.
Vrlo dobro dezinfekcijsko svojstvo proizlazi iz širokog spektra štetnog djelovanja na mikroorganizme: djeluje na membrane mikroorganizama, inhibiraju enzime koji sudjeluju u metabolizmu glukoze, uništavaju DNA mikroorganizama te oksidiraju stanične proteine mikroorganizama.
Prilikom korištenja treba biti oprezan jer može uzrokovati koroziju metalnih površina.
Način upotrebne ovisi o namjeni (dezinfekcija ili industrijska primjena), a dozira se intenzitetom kojim se osigurava održavanje željene koncentracije klora u vodi.
Za dezinfekciju proizvodnih površina i opreme, natrijev hipoklorit se uglavnom koristi u koncentracijama 0,1 do 3% s vremenom kontakta 1 do 5 min.
Učinkovitost natrijevog hipoklorita kao dezinfekcijskog sredstva smanjuju visok pH, temperatura i prisutnost organskih onečišćenja.
Razdoblje potrebno za biocidni učinak: prema namjeni.

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna