• Zaštita i njegovanje drvenih površina

Hidroizolacije

Pojam hidroizolacije je relativno širok. U osnovi predstavlja različite tehničke postupke kojima štitimo sve one dijelove objekta ili zgrade koji su privremeno ili stalno pod utjecajem vode ili vlage, bez obzira na njihov izvor.

Sprječavanjem prodora vode ili vlage u zidove i podove našeg doma onemogućavamo oštećenje građevine i čuvamo njezin estetski izgled. Hidroizolacija ne štiti samo zidove koji su ukopani u zemlju. Od prodora vlage potrebno je izolirati i druge građevne konstrukcije koje su joj izložene, na primjer ravne krovove, balkonske ploče itd.

Hidroizolacije Dracomerx

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

DRACO je tvrtka specijalizirana za hidroizolacije koja postavlja standarde za hidroizolacijske sisteme. Tvrtka je osnovana 1997 kako bi pružila najbolja tehnička rješenja i stručnost na gradilištu.

Dodaj u kosaricu
Hidroizolacije Sika

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

2010. godine Sika je proslavila 100 godišnjicu postojanja. Zahvaljujući razvoju inovativnih proizvoda i rješenja i uz dosljednost prema dioničarima, Sika je postigla da u prvih 100 godina ostvari značajan rast i postane globalna kompanija. Danas je prisutna u preko 70 zemalja. Poduzeće SIKA CROATIA d.o.o. osnovano je 1999.g. kao tvrtka kćer švicarskog koncerna Sika, iako su proizvodi Sika prisutni na ovim prostorima još od sredine 20. stoljeća.

Dodaj u kosaricu
Malinska Krk Prodajni centar

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.