• Zaštita i njegovanje drvenih površina

Fasadni sustavi

Iako je vanjski izgled vašeg doma jedan od najbitnijih djelova fasadnog sustava, mnogi su još razlozi za investiciju u "kućni pokrivač": ušteda energije - manji troškovi grijanja, veća vrijednost građevine, veća kvaliteta stanovanja, očuvanje zdravlja, atraktivan izgled...

Obratite nam se u bilo kojoj poslovnici i zatražite ponudu za vaš fasadni sustav. Naš stručni tim savjetovat će Vas pri odabriu: akrilni, silikatni ili silikonski sustav!

Fasadni sustav Caparol

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

Caparol je njemački proizvođač građevinskih premaza. Prepoznat je kao snažan partner izvođačima. U ponudi su izuzetno kvalitetne boje, lakovi, lazure i žbuke za interijer i eksterijer, sve do energetski učinkovitih fasadnih sustava (WDVS), akustičnih sistema, industrijskih i podnih premaza, kao i proizvoda za zaštitu betona te zaštitu od korozije.

Dodaj u kosaricu
Fasadni sustav Jub

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

JUB d.o.o. je renomirana tvrtka na području prodaje građevinskih materijala, članica Grupe JUB, koja dugi niz godina djeluje na hrvatskom tržištu kao distributer proizvoda iz područja završnih radova u graditeljstvu, fasadnih sustava i građevinske kemijea.

Dodaj u kosaricu
Fasadni sustav Chromos Svijetlost

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

Tvrtka Chromos Svjetlost smještena je u Lužanima, mjestu u blizini Slavonskog Broda. Uz svoju stogodišnju tradiciju proizvodnje boja i lakova stalno ulaže u napredak tehnologije i proizvoda koji konkuriraju na domaćem, ali i inozemnom tržištu. Kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je i na zahtjevnim inozemnim tržištima, pa bilježe sve značajnije rezultate i na području izvoza.

Dodaj u kosaricu
Malinska Krk Prodajni centar

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.