• Zaštita i njegovanje drvenih površina

Boje za zidove

Zidovi ili stropovi, unutra ili vani, fina ili gruba površina ? Klasična boja ili latex? Imamo rješenja za svaku zidnu površinu: od novih zidova do starih problematičnih. U ponudi su boje za zidove proizvođača Jub, Svijetlost i Dulux i nekoliko vrsta njihovih vanjskih, fasadnih boja. Uz boje za zidove nudimo i boje za beton, odgovarajuće temeljne premaze, mase za gletanje, te alat koji vam je potreban: valjci, kistovi, trake, folije, mrežice...

Boje za zidove DULUX

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

DULUX je robna marka s tradicijom od preko 70 godina koja obuhvaća prije svega širok izbor proizvoda iz asortimana boja za interijer te lakova za drvo i metal, ali i proizvode za dekorativnu zaštitu drva, fasadne boje i posebne premaze. DULUX paleta boja jedinstvena je po brojnosti nijansi koje su kupcima dostupne, a preglednost izloška sa bojama na svakom DULUX prodajnom mjestu omogućuje lagan odabir.

Dodaj u kosaricu
Boje za zidove Chromos Svjetlost

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

Tvrtka Chromos Svjetlost smještena je u Lužanima, mjestu u blizini Slavonskog Broda. Uz svoju stogodišnju tradiciju proizvodnje boja i lakova stalno ulaže u napredak tehnologije i proizvoda koji konkuriraju na domaćem, ali i inozemnom tržištu. Kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je i na zahtjevnim inozemnim tržištima, pa bilježe sve značajnije rezultate i na području izvoza.

Dodaj u kosaricu
Boje za zidove JUB

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

JUB d.o.o. je renomirana tvrtka na području prodaje građevinskih materijala, članica Grupe JUB, koja dugi niz godina djeluje na hrvatskom tržištu kao distributer proizvoda iz područja završnih radova u graditeljstvu, fasadnih sustava i građevinske kemije.

Dodaj u kosaricu
Malinska Krk Prodajni centar

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.