• Zaštita i njegovanje drvenih površina

Zaštita metala

Zaštita metalnih površina premazima obuhvaća pripremu površine i nanošenje premaza. Ispravna i kvalitetna priprema površine uvjet je trajnosti zaštite. Priprema površine obuhvaća prije svega postupke čišćenja,koji može biti kemijski, mehanički ili termički. Nakon ispravnog čišćenja površina slijedi nanošenje premaza u jednom ili više slojeva od kojih svaki ima svoju posebnu ili objedinjenu ulogu.

Boje za metal Brigel

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

Brigel je inovativni proizvod poznatog talijanskog proizvođača Brignola Colori. Primjenjuje se kao jedinstveni proizvod na metalnim i nemetalnim površinama, unutra i vani.

Dodaj u kosaricu
Boje za metal Hempel

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

Hempel je vodeći svjetski dobavljač premaza za dekorativu, industriju, pomorstvo, tržište kontejnera i jahti. Hempel Umag je tvornica s certifikatom o kontroli kvalitete ISO 9001/2000 i slijedi svjetske ekološke trendove.

Dodaj u kosaricu
Boje za metal Chromos Svijetlost

  • 0,00 H r k~0,00 E u r

Tvrtka Chromos Svjetlost smještena je u Lužanima, mjestu u blizini Slavonskog Broda. Uz svoju stogodišnju tradiciju proizvodnje boja i lakova stalno ulaže u napredak tehnologije i proizvoda koji konkuriraju na domaćem, ali i inozemnom tržištu. Kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je i na zahtjevnim inozemnim tržištima, pa bilježe sve značajnije rezultate i na području izvoza.

Dodaj u kosaricu
Malinska Krk Prodajni centar

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.