Savjeti i Novosti

Alge u bazenima nisu poželjne iz estetskih i zdravstvenih razloga. Oism što voda s algama izgleda mutno i neprivlačno te može imati i neugodan miris, alge same po sebi nisu opasne po zdravlje no mogu stvoriti idealne uvjete za razvoj opasnih mikroorganizama.

Pod sloganom "direktno i efektno" tvrka Chromos Svjetlost predstavila je novi proizvod za zaštitu metalnih površina. HARDLUX metalni efekt lak DIRECT DTM je antikorozivni premaz za zaštitu i dekoraciju metalnih površina.

Našu bogatu ponudu nedavno smo proširili sa vodećim proizvođačem učinkovitih sustava za čišćenje. Kärcher čini razliku vrhunskim rezultatom, inovacijom i kvalitetom.

Neophodno je da voda u bazenu bude čista, higijenski prihvatljiva i prikladna za kupanje kako ne bi negativno utjecala na zdravlje kupača. Stručnjaci smatraju da bazenska voda mora u rangu s pitkom vodom...

U kućanstvima se često događaju raznorazne štete i problemi poput uništenog namještaja, začepljenog odvoda ili pak razbijenog prozora. Sve se to da srediti ili zamijeniti, no što je s onim štetnim pojavama koje se uporno pojavljuju, a teško ih se riješiti?

Malinska Krk Omišalj

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.