O nama

Tvrtka PINEL KRK d.o.o izrasla je iz trgovačkog obrta PINEL koji je osnovan 1998. godine u Krku. U početku djeluje kao manja trgovina asortimana boja i lakova, alata, vodomaterijala i željezarije. 2000.g. proširuje svoju ponudu u novom i većem poslovnom prostoru te uvodi računalno nijansiranje boja. 2005. g. otvara poslovnicu u Malinskoj koja djeluje kao produžena ruka trgovačkog obrta PINEL iz Krka i nudi kompletan asortiman iz već postojeće  ponude. 

Širenjem poslovanja te povećanjem broja zaposlenih polovicom 2008.g. trgovački obrt PINEL prerasta u trgovačko društvo PINEL KRK d.o.o. koje nastavlja svoje poslovanje kao pravni sljedbenik obrta. U 2009. g. tvrtka se specijalizira, između ostalog, i za prodaju osobne zaštitne opreme i nudi stručnu pomoć pri odabiru odgovarajuće zaštitne opreme. Tako je početkom 2013.g. otvorena i treća poslovnica u Omišlju sa odjelom osobne zaštitne opreme i maloprodajom.

Danas je pretežita djelatnost tvrtke PINEL KRK d.o.o. maloprodaja i veleprodaja bojama i lakovima te svim pratećim priborom, brusnim i reznim materijalom, ručnim i električnim alatom, vodomaterijalom, željezarijom te osobnom zaštitinom opremom. U svim poslovnicama pruža se besplatna usluga računalnog nijansiranja boja i to:  boja za unutarnje zidove, sintetskih lakova za drvo i metal, akrilnih lakova za drvo i metal  te fasadnih boja i žbuka, a u poslovnici KRK i usluga izrade ključeva.

Poslovni razvoj tvrtke PINEL KRK d.o.o. prati moderne trendove, prilagođava se zahtjevima tržišta i ulaže u stručnu edukaciju osoblja. Educirano i ljubazno osoblje stoji na raspolaganju svojim kupcima stručnim savjetima i promptnom uslugom.

 

  • Galerija slika
Malinska Krk Omišalj

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.