O nama

Tvrtka PINEL KRK d.o.o izrasla je iz trgovačkog obrta PINEL koji je osnovan 1998. godine u Krku. U početku djeluje kao manja trgovina asortimana boja i lakova, alata, vodomaterijala i željezarije. 2000.g. proširuje svoju ponudu u novom i većem poslovnom prostoru te uvodi strojno nijansiranje boja. 2005. g. otvara poslovnicu u Malinskoj koja djeluje kao produžena ruka trgovačkog obrta PINEL iz Krka i nudi kompletan asortiman iz već postojeće  ponude.

Širenjem poslovanja te povećanjem broja zaposlenih polovicom 2008.g. trgovački obrt PINEL prerasta u trgovačko društvo PINEL KRK d.o.o. koje nastavlja svoje poslovanje kao pravni sljedbenik obrta. U 2009. g. tvrtka se specijalizira, između ostalog, i za prodaju osobne zaštitne opreme i nudi stručnu pomoć pri odabiru odgovarajuće zaštitne opreme. Tako je početkom 2013.g. otvorena i treća poslovnica u Omišlju sa zasebnim odjelom osobne zaštitne opreme i maloprodajom.

Vrhunac poslovanja je otvorenje velikog  prodajno-poslovnog centra PINEL KRK 19.03.2020.g. na adresi  Nenadići 27c čime je okončan rad poslovnice u Omišlju. U prizemlju zgrade nalazi se prodajni centar  ukupne površine 600m2 koji se sastoji od prodajnog prostora veličine 300m2 i skladišnog prostora također veličine 300m2 dok su se poslovni prostori i uredi uprave smjestili na katu.  

U sklopu prodajnog centra nalaze se maloprodaja i veleprodaja već postojećeg, ali proširenog asortimana robe s naglaskom na veleprodaju. Posebno mjesto zauzeo je izložbeni prostor  bogate ponude opreme za zaštitu na radu vlastitog brenda B4SAFE.

Danas je pretežita djelatnost tvrtke PINEL KRK d.o.o. maloprodaja i veleprodaja bojama i lakovima te svim pratećim priborom, brusnim i reznim materijalom, ručnim i električnim alatom, vodomaterijalom, željezarijom te opremom za zaštitinu na radu. U svim poslovnicama pruža se besplatna usluga strojnog nijansiranja boja i to:  boja za unutarnje zidove,  lakova za drvo i metal, boja za beton te fasadnih boja i žbuka.

Od ostalih usluga u ponudi su izrada ključeva i graviranje pločica.

Poslovni razvoj tvrtke PINEL KRK d.o.o. prati moderne trendove, prilagođava se zahtjevima tržišta i ulaže u stručnu edukaciju osoblja. Educirano i ljubazno osoblje stoji na raspolaganju svojim kupcima stručnim savjetima i promptnom uslugom.

 

  • Galerija slika
Malinska Krk Prodajni centar

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.