Što je novo u novom centru?

 

CAPAROL - u asortimanu "boje i lakovi" novi dobavljač je Caparol. Njemački lider u segmentu građevinskih premaza u ponudi ima boje i lakove za drvo, plastiku, metal, unutarnje i vanjske zidove, fasadne sustave te premaze posebne namjene. U ponudi je i strojno nijansiranje Caparol proizvoda iz bogate kolekcije tonova!

U asortimanu lazurnih premaza za drvo novost u ponudi je SADOLIN. U ponudi su tankoslojni i debeloslojni lazurni premazi a proizvodi su usklađeni s najnovijim standardima zaštite zdravlja i okoliša.

OWATROL - specijalni premazi za drvo i metal (obnova i uređenje drvenih podova, problem s hrđom). Owatrol proizvodi prodaju se širom svijeta, a svi su proizvedeni u Francuskoj. Posebno ističemo Owatrol decking ulje!

KNIPEX - već postojeću ponudu Knipex alata dodatno smo proširili u novom centru. Učinkovitost, radni vijek i ergonomija samo su neki od razloga zašto je Knipex No.1 u ručnim alatima. 

EIBENSTOCK - električni alati za industriju i građevinu (bušenje, miješanje, brušenje i poliranje, fino brušenje i obnavljanje, usisavanje). Njemačka tradicija i kvaliteta jamče trajnost i robusnost profesionalnih proizvoda marke EIBENSTOCK.

Još jedna novost u asortimanu lazurnih premaza za drvo - SIKKENS. Proizvođač je to iz grupacije AKZO NOBEL. Sikkens lazurni premazi smatraju se jednima od najkvalitetnijih na tržištu, a dodatna prednost su atraktivni tonovi.

NIVEL SYSTEM je svjetski brend koji nudi profesionalna mjerna rješenja za izgradnju, osnovana u Poljskoj. Daljinomjeri, laseri i niveliri samo su dio ponude ovog novog dobavljača u prodajnom centru.

Dosadašnju ponudu proizvoda za tretman vode u bazenima dopunili smo novim dobavljačem - BAYROL. Posebni naglasak je na liniji SPA TIME - sredstva za održavanje i čišćenje hidromasažnih bazena.

Postojeću ponudu slavina proširili smo novom serijom retro slavina FALA. Poljski je to brend iz grupe TOYA S.A. "Retro Bronze" serija u ponudi ima slavine za umivaonik, sudoper, kadu, tuš kadu...


Među električnim alatima novu poziciju zauzima PRAKTIK TOOLS. Praktik Tools se pozicionirao kao jedan od vodećih brendova u hobi i poluprofesionalnom segmentu. Posebna ponuda su motorne kopačice!

Stolarski okov područje je gdje smo htjeli napraviti najveći iskorak u širenju ponude. Novi dobavljač je HAFELE. 90 godina od osnivanja, HAFELE je svjetski lider u industriji namještaja. 

Novost u ponudi prodajnog centra je i zemlja u vrećama. Koristi se za sadnju i presadnju (cvijeće, ukrasno bilje, voćne sadnice...). Dobavljač je AGRO HOBLAJ.

Malinska Krk Prodajni centar

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.