Novo u ponudi - KARCHER

 Našu bogatu ponudu nedavno smo proširili sa vodećim proizvođačem učinkovitih sustava za čišćenje. Kärcher čini razliku vrhunskim rezultatom, inovacijom i kvalitetom.

 

 

Kada je Alfred Kärcher 1950. razvio prvi europski visokotlačni čistač s vrućom vodom, vjerojatno nije bio svjestan kakav je izum napravio. Takva se konstrukcija za zagrijavanje vode i danas koristi kao osnova svih plamenika. 

U prekretnice u povijesti Kärchera ubraja se uvođenje prvog prenosivog visokotlačnog čistača HD 555 profi 1984. godine te s time povezano otvaranje tržišta za krajnje potrošače. 1993. se ova paleta proizvoda širi na unutarnje područje. Od tada Kärcher nudi na primjer i parne čistače i usisavače prašine za privatna kućanstva. Kao prvi potpuno autonomni robot za usisavanje 2003. se na tržište uvodi RoboCleaner RC 3000. 2007. Kärcher ulazi na potpuno novo poslovno područje - vrt, koje obuhvaća pumpe za navodnjavanje, odvodnjavanje i vodoopskrbu kuće kao i bogati pribor.


 

Inovacija jest i ostaje najvažniji faktor rasta. Samo 2011. Kärcher je na tržište plasirao preko 100 novih proizvoda.

Karcher proizvode nudimo u svim poslovnicama, a osim samih uređaja po narudžbi su dostupni svi rezervni dijelovi kao i pribor za uređaje.

 

 

 

Malinska Krk Omišalj

Newsletter

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.